Onkyo, terug van (nooit) weggeweest.

Na een aantal maanden van onzekerheid over het voortbestaan van dit topmerk, is er nu bijzonder goed nieuws te melden.

Audioscape, de distributeur van merken zoals Klipsch, Synthesis, Jamo enz. Is trots om te kunnen aankondigen dat de merken Onkyo, en Integra (de custom install tak van onkyo) aan het portfolio zullen worden toegevoegd.

Verwacht wordt dat tegen het najaar de nieuwe producten beschikbaar zullen zijn.

Uiteraard zal Home@TheMovies deze twee geweldige merken toevoegen aan het reeds uitgebreide gamma van AV receivers.

Lees meer →

Actie Sony XW5000 4K laser projector

Actie 2023 op de Sony XW5000 en XW7000 projectoren.

 

Met een prijs van 4999 Euro zet Sony als enige fabrikant een "echte" native 4k laser projector in de markt. Een unieke prijs voor een zeer fraai toestel.

Maak een afspraak en kom de XW5000 bekijken in onze demo ruimte.

Beide toestellen zijn van de grond af opnieuw ontworpen, nieuwe beeldprocessor (X1), nieuwe lens, nieuwe 4K panelen. 

Met de XW5000 zet Sony een nieuwe standaard als goedkoopste native 4K laser projector, uiteraard met ondersteuning voor weergave van HDR content en alle andere beeldformaten.

Kom dit toestel ontdekken in one demo ruimte, u zal verbaast staan van de verbluffende prestaties van deze projector.

Sony XW500

Sony XW7000

 

 

Lees meer →

NAD verlaagt prijs van zijn nieuwe AV receiver T778

Begin maart 2020 werd de NAD AV-RECEIVER T778 geïntroduceerd. De reacties uit de markt op dit nieuwe state-of-the-art 9-kanaals apparaat waren overweldigend. Liefhebbers vallen voor zijn complete specificaties, de prachtige klank, de eenvoud in bediening, zijn unieke DIRAC roomcorrectie software en last but not least, zijn groot, veelkleurig aanraakscherm. Ook in de vakpers zijn er al een aantal lovende testen verschenen.

Er werden reeds een beperkt aantal apparaten uitleverd, maar de wereldwijde omstandigheden heeft de productie aanzienlijk vertraagd. Het goede nieuws is wel dat NAD zijn productie terug heeft kunnen opstarten en dat er momenteel een hele lading onderweg is naar Europa.

Eind mei of begin juni verwachten we de meeste bestelde toestellen te kunnen uitleveren. Bijkomend heeft NAD deze week beslist van de prijs strategisch te verlagen van 3.499 € naar 2.999 € mede dankzij deze prijsaanpassing wordt dit toestel prijs/kwaliteit een top model in de AV receivers markt binnen zijn prijsklasse.

MEER INFO KLIK HIER

Lees meer →