Demo ruimte terug geopend

Na weken van inactiviteit zijn we verheugd u terug in onze demo ruimtes mogen ontvangen. Om zowel uw als onze veiligheid en gezondheid te garanderen vragen wij u begrip op te brengen voor de maatregelen die we hiervoor nemen.

Uw bezoek verloopt steeds op afspraak, er is dus nooit een andere klant in de zaak aanwezig. Zelf zullen we tijdens onze demo’s steeds een mondmasker dragen, ook al beseffen we dat het eerst contact hierdoor wat minder sociaal verloopt dan gewoonlijk, toch vragen we hiervoor begrip op te brengen. 

Aan u als klant vragen we om bij het betreden van de zaak de ontsmettende handgel te gebruiken, indien u zelf ook een mondmasker wenst te dragen en dit niet in uw bezit heeft stellen we er graag één ter uwer beschikking. We trachten tijdens het gesprek en de demo sessies steeds zoveel mogelijk de social distancing regels ivm afstand te respecteren.

Na uw bezoek zullen de demo ruimtes waar nodig gereinigd worden om het contact met de volgende klant even veilig te laten verlopen. 

Mogen wij u alsnog bedanken voor het vertrouwen in de zaak, we wensen u een aangenaam bezoek en kijken ernaar uit om opnieuw aan de slag te kunnen gaan.

Met vriendelijke groeten 

Werner

Lees meer →

NAD verlaagt prijs van zijn nieuwe AV receiver T778

Begin maart 2020 werd de NAD AV-RECEIVER T778 geïntroduceerd. De reacties uit de markt op dit nieuwe state-of-the-art 9-kanaals apparaat waren overweldigend. Liefhebbers vallen voor zijn complete specificaties, de prachtige klank, de eenvoud in bediening, zijn unieke DIRAC roomcorrectie software en last but not least, zijn groot, veelkleurig aanraakscherm. Ook in de vakpers zijn er al een aantal lovende testen verschenen.

Er werden reeds een beperkt aantal apparaten uitleverd, maar de wereldwijde omstandigheden heeft de productie aanzienlijk vertraagd. Het goede nieuws is wel dat NAD zijn productie terug heeft kunnen opstarten en dat er momenteel een hele lading onderweg is naar Europa.

Eind mei of begin juni verwachten we de meeste bestelde toestellen te kunnen uitleveren. Bijkomend heeft NAD deze week beslist van de prijs strategisch te verlagen van 3.499 € naar 2.999 € mede dankzij deze prijsaanpassing wordt dit toestel prijs/kwaliteit een top model in de AV receivers markt binnen zijn prijsklasse.

MEER INFO KLIK HIER

Lees meer →

Cinedream Auction - nieuw initiatief van Cinedream

Vandaag gaat onze nieuwe veiling site online. Op deze veilings ite zuillen zowel nieuwe, ex-demo, als 2de hands (van onze kalnten) Home Cinema producten aangeboden worden. Permanent zullen er artikelen toegevoegd worden, dus regelmatig even komen kijken is de boodschap :)

Hoe kan u bieden op onze Cinedream Auction ?

Heel eenvoudig:

-account aanmaken

Bieden maar ...

Bij het aflopen van de veiling verkrijgt de hoogtste bieder automatisch een bevestiging dat hij de hoogste bieder was voor het desbetreffende product.

www.cinedream-auctions.be

Lees meer →

Release JVC frame adapt software

Tijdens de IFA in Berlijn is er een nieuwe software voorgesteld voor de JVC  (N5-N7-NX9) projectoren.
Deze software zorgt ervoor dat de projectoren nu over “Active frame adapt HDR” beschikken.
De Active frame HDR analyseert de HDR 10 content beeld per beeld om zo de optimale lichtsterkte per beeld aan te passen.
Dit is een unieke feature waardoor de JVC projectoren een ongekende HDR beeldkwaliteit kunnen bieden.

Aarzel niet om ons te contacteren, voor meer informatie.

Lees meer →