NAD verlaagt prijs van zijn nieuwe AV receiver T778

Gepost door: Werner Van den Eede op:

Begin maart 2020 werd de NAD AV-RECEIVER T778 geïntroduceerd. De reacties uit de markt op dit nieuwe state-of-the-art 9-kanaals apparaat waren overweldigend. Liefhebbers vallen voor zijn complete specificaties, de prachtige klank, de eenvoud in bediening, zijn unieke DIRAC roomcorrectie software en last but not least, zijn groot, veelkleurig aanraakscherm. Ook in de vakpers zijn er al een aantal lovende testen verschenen.

Er werden reeds een beperkt aantal apparaten uitleverd, maar de wereldwijde omstandigheden heeft de productie aanzienlijk vertraagd. Het goede nieuws is wel dat NAD zijn productie terug heeft kunnen opstarten en dat er momenteel een hele lading onderweg is naar Europa.

Eind mei of begin juni verwachten we de meeste bestelde toestellen te kunnen uitleveren. Bijkomend heeft NAD deze week beslist van de prijs strategisch te verlagen van 3.499 € naar 2.999 € mede dankzij deze prijsaanpassing wordt dit toestel prijs/kwaliteit een top model in de AV receivers markt binnen zijn prijsklasse.

MEER INFO KLIK HIER

Nieuwere post →Geef commentaar

Je bericht word eerst gecontroleerd door de moderator.