Wie zijn we

WELKOM OP DE WEBSITE VAN HOME & THE MOVIES

Home@the movies, al jaren uw partner voor de betere Home cinema oplossingen, volgt alle nieuwe trends op de voet en staat u met raad en daad bij in uw keuze voor een Home cinema op maat voor ieders budget.

Zoekt u een bepaald type product dat niet op de website is terug te vinden, neem dan even contact via mail, we helpen u graag verder.

Met trots stellen wij ook onze nieuwe show room voor, deze nieuwe ruimte  is het neusje van de zalm op gebied van home Cinema en Domotica oplossingen.

U kan hier op een relaxe manier en met deskundig advies alle nieuwigheden om home cinema gebied bekijken en beluisteren.

Kom dus even bij ons langs en neem plaats in de comfortabele zetels van een van onze Home cinema demo ruimtes:  twee volledig ingerichte UHD projectie ruimtes waar je films kan horen, zien en zelfs voelen alsof je midden in de actie staat. En vooral: met de juiste informatie. 20 jaar ervaring als beeldtechnicus in de internationale TV-wereld en voor onze nationale zenders staan ter uwer beschikking, neem even een kijkje op deze pagina voor een lijst van referenties van programma's http://www.imdb.com/name/nm1156633/

Een antwoord op de meest gestelde Home Cinema vragen kan u hier terugvinden het  ABC van de Home Cinema

En het beste nieuws van allemaal: 

Je eigen home cinema kost geen fortuinen meer. Met ons doordacht aanbod kan je met een beperkt budget en minimale aanpassingen je eigen woonkamer omtoveren tot een kleine en gezellige bioscoop.

Heeft u een ruimte over in uw woning, dan zijn wij uw perfecte partner, niet allen zorgen wij voor de apparatuur maar ook voor de volledige aankleding en verbouwing van uw ruimte kan u bij ons terecht, alles onder een dak en door vakmensen uitgevoerd die weten waaraan een perfecte Home Cinema  moet voldoen.

Omdat perfect afgestelde apparatuur cruciaal is voor een onvergetelijke film beleving worden al onze projectoren ISF gecalibreerd, home @The Movies is een ISF gecertificeerd verdeler, dit geeft u de garantie van optimaal kijkplezier.

Neem vrijblijvend contact op voor een demo van een van onze producten.