Demo ruimte terug geopend

Gepost door: Werner Van den Eede op:

Na weken van inactiviteit zijn we verheugd u terug in onze demo ruimtes mogen ontvangen. Om zowel uw als onze veiligheid en gezondheid te garanderen vragen wij u begrip op te brengen voor de maatregelen die we hiervoor nemen.

Uw bezoek verloopt steeds op afspraak, er is dus nooit een andere klant in de zaak aanwezig. Zelf zullen we tijdens onze demo’s steeds een mondmasker dragen, ook al beseffen we dat het eerst contact hierdoor wat minder sociaal verloopt dan gewoonlijk, toch vragen we hiervoor begrip op te brengen. 

Aan u als klant vragen we om bij het betreden van de zaak de ontsmettende handgel te gebruiken, indien u zelf ook een mondmasker wenst te dragen en dit niet in uw bezit heeft stellen we er graag één ter uwer beschikking. We trachten tijdens het gesprek en de demo sessies steeds zoveel mogelijk de social distancing regels ivm afstand te respecteren.

Na uw bezoek zullen de demo ruimtes waar nodig gereinigd worden om het contact met de volgende klant even veilig te laten verlopen. 

Mogen wij u alsnog bedanken voor het vertrouwen in de zaak, we wensen u een aangenaam bezoek en kijken ernaar uit om opnieuw aan de slag te kunnen gaan.

Met vriendelijke groeten 

Werner

← Oudere postGeef commentaar

Je bericht word eerst gecontroleerd door de moderator.