Home Cinema op maat voor iedereen

Welkom bij Home@The Movies, al meer dan 10 jaar de speciaalzaak voor het inrichten en bouwen van uw Home Cinema.

Bent u een filmliefhebber in hart en nieren? droomt u al lang van een eigen thuisbioscoop? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Home@The Movies is uw partner voor de betere Home Cinema oplossingen, in onze volledig ingerichte demo ruimtes, steeds voorzien van de nieuwe projectoren, projectieschermen en surround oplossingen kan u in alle comfort kennis maken met de nieuwste producten en trends in home cinema land.

Of u nu een bescheiden budget heeft of niet, wij bieden u steeds een oplossing op maat. Een eigen Home cinema hoeft geen fortuin meer te kosten voor ieders budget bestaat er wel een oplossing. Niet alleen kan u bij ons terecht voor alle mogelijke technische zaken, ook het ontwerp, de bouw en volledige afwerking van uw home cinema kan u aan ons toevertrouwen.

Op onze realisatie pagina kan u een kleine selectie terugvinden van volledige ruimtes door ons ontworpen en gebouwd.Maak vrijblijvend een afspraak en laat u overtuigen wat de meerwaarde kan zijn van een eigen home cinema in uw woning.

De koffie en de juiste demo films staan alvast klaar,

Tot binnenkort bij Home@The Movies

Home Cinema