Welkom bij Home@The Movies Home Cinema store, member of the Cinedream groupZoals dat traditiegetrouw het geval is worden er op dit moment tal van nieuwe producten aan het grote publiek voorgesteld,Zo zijn er de nieuwe Audio formaten Dolby Atmos DTS:X en Auro 3D. Allen hebben ze als gemene deler de kijker/luisteraar nog meer onder te dompelen in zijn filmbeleving, door het gebruik van extra hoogtekanalen en een totaal ander manier van geluidsmixing komt er een extra dimensie bij die u letterlijk van uw sokken blaast.

Uiteraard kan u met deze nieuwe audio formaten uitgebreid kennis maken in één van onze vernieuwde demo ruimtes samen met tal van andere nieuwigheden, ook op vlak van projectie is er weer heel wat nieuws te vertellen, Sony stelt met trots hun nieuwe instap 4K projector de VW320 voor. Nog nooit was 4K zo betaalbaar als met dit fraaie toestel, vanaf nu staat ook deze VW320 permanent bij ons in demo. Samen met de HW65 en de HW40 heeft Sony een zeer mooie line up met een projector voor ieders budget.

Ook bij Epson is er bijzonder spectaculair nieuws, zij stellen twee nieuwe unieke toestellen voor, de TW7300 en de TW9300 met 4K E-Shift technologie, HDR ondersteuning en volledig gemotoriseerde zoom en focus. Dit zijn toestellen die hun prijkaartje meer dan dubbel en dik waard zijn en de concurrentie met menig duurder toestel moeiteloos kunnen doorstaan. Combineer dit met 4K UHD Blu ray en HDR en bereikt u in uw Home Cinema ongekende kwaliteit die deze van de professionele bioscopen ruimschoots overtreft.

JVC heeft met de X500 en de X700 twee zeer betaalbare toestellen op de markt die UHD 4K Blu ray en HDR ondersteunen, ook deze staan bij ons permanent in demo.

Home@the movies, al jaren uw partner voor de betere Home cinema oplossingen, volgt alle nieuwe trends op de voet en staat u met raad en daad bij in uw keuze voor een Home cinema op maat voor ieders budget.


Zoekt u een bepaald type product dat niet op de website is terug te vinden, neem dan even contact via mail, we helpen u graag verder.

Met trots stellen wij ook onze nieuwe show room voor, deze nieuwe ruimte  is het neusje van de zalm op gebied van home Cinema en Domotica oplossingen.

U kan hier op een relaxe manier en met deskundig advies alle nieuwigheden om home cinema gebied bekijken en beluisteren.

Kom dus even bij ons langs en neem plaats in de comfortabele zetels van een van onze Home cinema demo ruimtes:  twee volledig ingerichte UHD projectie ruimtes waar je films kan horen, zien en zelfs voelen alsof je midden in de actie staat. En vooral: met de juiste informatie. 20 jaar ervaring als beeldtechnicus in de internationale TV-wereld en voor onze nationale zenders staan ter uwer beschikking, neem even een kijkje op deze pagina voor een lijst van referenties van programma's http://www.imdb.com/name/nm1156633/

Een antwoord op de meest gestelde Home Cinema vragen kan u hier terugvinden het  ABC van de Home Cinema

En het beste nieuws van allemaal:

Je eigen home cinema kost geen fortuinen meer. Met ons doordacht aanbod kan je met een beperkt budget en minimale aanpassingen je eigen woonkamer omtoveren tot een kleine en gezellige bioscoop.

Heeft u een ruimte over in uw woning, dan zijn wij uw perfecte partner, niet allen zorgen wij voor de apparatuur maar ook voor de volledige aankleding en verbouwing van uw ruimte kan u bij ons terecht, alles onder een dak en door vakmensen uitgevoerd die weten waaraan een perfecte Home Cinema  moet voldoen.

Omdat perfect afgestelde apparatuur cruciaal is voor een onvergetelijke film beleving worden al onze projectoren ISF gecalibreerd, home @The Movies is een ISF gecertificeerd verdeler, dit geeft u de garantie van optimaal kijkplezier.

Neem vrijblijvend contact op voor een demo van een van onze producten.                                     

                         
 
      projectoren           versterkers          
schermen            zetels                  stoelen                   

 

    HDMI kabels       speakers Focal        buttkicker               remotes              verlichting

  
 
 
  popcorn machines        Beugels


Product in de kijker

Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.